Kristian Odgaard - Ford Erhverv

Om Ford Nykøbing Mors Erhverv - Personbiler

Ford Nykøbing Mors  Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engagerede sælgere  her for at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige type køretøj til dig – og vi kan garantere, at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.

Personbil service

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et fælles lager af nye og brugte Ford personbiler, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtige finansieringsløsning, som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på, at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det let for dig vil vi tilbyde følgende serviceydelser:

  • Bestille testbiler
  • Arrangere et virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælpe med at forstå vilkår og betingelser, der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine bilserviceringsforespørgsler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatningsoplysninger

Hvis du vil vide mere om, hvordan Ford Nykøbing Mors Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Kristian Odgaard Aps

Nyheder og events

Se nyheder fra Kristian Odgaard ApsAnmeldelser