Vigtig information vedr. Covid-19

Vi holder dig kørende, som holder os kørende

Fords elektrificerede hybridlinje af Transit Custom blev kåret til International Van of the Year 2020 (IVOTY), mens Ford Ranger vandt International Pick-up Award 2020 (IPUA).

International Van of the Year 2020Ford Transportbiler


Vi holder dig i gang

Om du er el-måler, elektriker, redningshjælper, postbud eller indehaver af et erhverv så er dit køretøj et vigtigt redskab for dig og for os. Vores varebiler kommer med innovativ og intelligent design samt teknologi. Med Ford EcoBlue 2.0 liters-motorer udleder du mindre CO2 på literen og med den smarte Ford SYNC 3 kan du betjene din telefon, musik og navigation ved hjælp af stemmeføring eller på en 8" touch screen i farver og med zoom-funktion.


 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier

  Fra 85.961 kr.

  Stærk som en større varebil. Kompakt som en mindre personbil. Praktisk, hårdfør og samtidig smart designet. Den manøvredygtige, nye Transit Courier er den mest kompakte i Transit-serien, men den er lige så praktisk som de større køretøjer. For eksempel er der et varerum på hele 2,3 kubikmeter, så du kan pakke mere ind i det end i nogen anden varevogn i dens klasse. 

  Læs mere her


 • Transit Connect
 • Transit Connect

  Fra 125.475 kr. 

  Med et nyt udseende, omfattende opdateret interiør og mere avancerede teknologier end nogensinde før, er Transit Connect i den grad forbedret hvad angår komfort og sikkerhed. Transit Connects robusthed, holdbarhed og funktionalitet forbliver i topklasse. Med lang akselafstand levereres lastvolumen op til 3,6 m³ (VDA) og en nyttelast mellem 500 - 850 kg.  

  Læs mere her


 • Transit Custom
 • Transit Custom

  Ny fra 181.110 kr. 

  Transit Custom har altid været kendt for sin funktionalitet og pålidelighed. Nu kan du glæde dig til endnu flere innovative funktioner og intelligente teknologier, større effektivitet og kvalitetspræget design og håndværk. Resultatet: Du kan se frem til at sætte dig bag rattet i en varevogn, der er mere raffineret og sofistikeret end nogensinde før.

  Læs mere her


 • Ford Ranger Raptor
 • Ford Ranger Raptor

  Fra 374.150 kr.

  Dette er ingen almindelig pickup. Det er en super-pickup. Den helt nye Ranger Raptor er skabt til offroad-præstationer. Dette er et køretøj, som er konstrueret fra bunden til at dominere ethvert miljø. Og den er som ingen anden.

  Læs mere her


 • Transit Chassis Cab
 • Transit Chassis Cab

  Fra 231.768 kr.

  Den nye Ford Transit Chassis Cab er den mest fleksible Transit-variant. Bilen kan skræddersys specifikt til dine forretningsmæssige behov, uanset om du skal bruge en ladvogn, tippelad, kølevogn eller noget helt fjerde. Uanset dine krav er dette den stærkeste, mest pålidelige og mest holdbare Transit Chassis Cab nogensinde.

  Læs mere her

 • Ford Ranger
 • Ford Ranger

  Fra 203.870 kr.

  Den nye Ford Ranger er specialbygget til at få arbejdet fra hånden. Og med flere teknologier end nogensinde før hjælper Europas bedst sælgende pickup dig også med at arbejde på en smartere måde. Avancerede systemer, herunder Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Aid og parkeringssensorer, øger alle din opmærksomhed og tryghed på vejen. Samtidig hjælper Hill Start Assist, Hill Descent Control og Active Park Assist dig med at bevare kontrollen

  Læs mere her

Leasingydelser for dig og din virksomhed

Kontakt osSe Ford Leasingydelser her

Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere