Ford introducerer prisvindende Ranger som opbygningsklar Chassis Cab

24-11-2020

Ford introducerer for første gang nogensinde Ranger som Chassis Cab-variant. Den nye variant giver masser af opbygningsmuligheder til kunder med behov for skræddersyede løsninger.

Ranger Chassis Cab har et førerhus med chassiskonstruktion, der gør den ideel som donorbil til en bred vifte af opbygninger. Den nye variant har EcoBlue-dieselmotor med optimeret brændstoføkonomi samt firehjulstræk, der er optimeret til at kunne tackle offroaden selv med de tungeste læs og opbygninger.

Kombinationen af køreegenskaber og opbygningsmuligheder gør Ranger Chassis Cab ideel som skræddersyet udrykningskøretøj, slidstærk mesterbil eller noget helt tredje.

Den nye Ranger Chassis Cab er understøttet af over 160 QVM-certificerede opbyggere (Qualified Vehicle Modifier) fordelt på 13 europæiske markeder, herunder 1 QVM-certificeret opbygger i Danmark.

“Vi har udviklet den nye Ranger Chassis Cab til kunder, der har behov for en stærk, terrængående og skræddersyet opbyggerbil. Ranger Chassis Cab er samtidig understøttet af vores netværk af certificerede opbyggere, der sikrer, at kunden kan udføre sit arbejde hvor som helst og når som helst,” udtaler Paul Bynes, Conversions Manager for varebiler hos Ford Europa.


Ideel til opbygning

Ranger Chassis Cab har bladfjedre og flad overflade bagtil, som opbyggere nemt kan arbejde videre på. Det giver en alsidig ramme til opbygning på helt op til 3.270 kg totalvægt (GVM) i alt.

Single Cab-designet giver en maksimal opbyggerlængde på 2.518 mm bag førerhuset. Derudover vil krævende offroad-terræner ikke udgøre et problem for Ranger Chassis Cab, da den har en vadedybde på 800 mm og en frihøjde på 237 mm inden opbygning. Bilen har også kort frontudhæng, der giver en optimeret indfaldsvinkel.

Dertil har Ranger Chassis Cab en anhængervægt på op til 3.500 kg.



Fabriksstøttet opbygning

Ford har arbejdet tæt sammen med sit europæiske netværk af QVM-certificerede opbyggere for at sikre, at Ranger Chassis Cab er optimeret så meget som muligt til opbygning. Opbygningsmulighederne er derfor mange, og opbyggede modeller kommer med samme garanti som på Fords almindelige varebiler.


Tackler både arbejdsbyrden og offroaden

Motoren i Ranger Chassis Cab er en 2-liters EcoBlue-diesel med 170 hk og 420 Nm drejningsmoment, der klarer selv de tungeste læs og arbejdsopgaver. Gearkassen er en 6-trins manuel.

Bilen kommer som standard med teknologi, der med et enkelt tryk i midterkonsollen skifter fra firehjulstræk til baghjulstræk på farten. Det valgbare system gør det muligt at tilpasse Ranger Chassis Cab til skiftende køreforhold, mens en indstilling for firehjulstræk med lav udveksling giver optimeret ydelse i køreforhold på bløde overflader og stejle bakker.

Et elektronisk spær på bagakslen kan derudover tilkøbes som ekstraudstyr, hvis man har behov for endnu stærkere terrængående køreegenskaber.

Ranger Chassis Cab fås både som Single Cab og XL. Chassis Cab-varianten er den nyeste tilføjelse til Fords verdenskendte Ranger-modelprogram, der på det seneste vandt den anerkendte internationale pris International Pick-up Award 2020 (IPUA). Ford Ranger har derudover været Europas mest solgte pickup hvert år siden 2015.


Den nye Ford Ranger Chassis Cab forventes lanceret i Danmark i første halvdel af 2021.


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn


Kontakt osSe flere nyhederLæs om Chassis Cab

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Kristian Odgaard Aps

Nyheder og events

Se nyheder fra Kristian Odgaard Aps